PH Air & Ocean
Global Forwarding with a Personal Touch

Rotterdam Airport
Linschotenstraat 22A (bezoekadres)
3044 AW Rotterdam
Postbus 12031
3004 GA Rotterdam
The Netherlands
Tel.: +31 (0)10 262 14 00
Fax: +31 (0)10 262 14 46

Schiphol Airport
Incheonweg 7 (bezoekadres)
1437 EK Rozenburg NH
Postbus 75613
1118 ZR Luchthaven Schiphol
The Netherlands
Tel.: +31 (0)20 446 80 00
Fax: +31 (0)20 653 62 31

E-mail:

DIENSTEN

U wilt van uw transportzorgen verlost zijn,
wij doen niets liever dan ze van u overnemen!

road solutions speciale diensten

U vindt bij PH Air & Ocean de expediteur die u alle zorgen uit handen neemt. Ongeacht welke producten u moet verzenden naar ongeacht welke bestemming, u kunt er op rekenen dat ze in perfecte conditie op het gewenste tijdstip op de juiste plaats worden afgeleverd. Onze medewerkers volgen het transport nauwgezet en houden u volledig op de hoogte van de stand van zaken.

Air & Ocean

Wereldwijd transport
Met een wereldwijd agentennetwerk vinden wij de juiste weg om uw zending snel en efficiënt op iedere bestemming, waar ook ter wereld, af te leveren. Dankzij onze ervaring en de lokale kennis van onze internationale partners kunnen wij de meest betrouwbare en passende oplossing bieden.

Luchtvracht
Onze medewerkers op Rotterdam Airport en op Schiphol Airport zorgen er voor dat alle inkomende en uitgaande zendingen snel en adequaat worden afgehandeld, inclusief douaneformaliteiten. Wij hebben uitstekende relaties met alle luchtvaartmaatschappijen en afhandelaars op de luchthavens zodat we zeer snel kunnen handelen.

Zeevracht
Alle vormen van zeetransport, zowel FCL als LCL verzorgen wij in samenwerking met een gespecialiseerde partner die beschikt over eigen opslag- en transportfaciliteiten.

Douane-afhandeling
Als erkend douane-expediteur zijn wij vertrouwd met alle douanevoorschriften en weten wij de weg om de vereiste formaliteiten voor internationaal vervoer vakkundig en correct te vervullen. We hebben online verbindingen met de douane waardoor we snel en efficiënt kunnen in- en uitklaren.


PH Air & Ocean, Global Forwarding with a Personal Touch.